Produkter

Rimmensgade 3A

9900 Frederikshavn

+45 98 42 2112

God tid til vores kunder

Bag Brandet.


Bag Brandet. Hos Moroccanoil er vores passion at muliggøre smukke forvandlinger. Vi startede med den originale Moroccanoil® Treatment, som revolutionerede hårplejebranchen. Vi har opbygget vores ry gennem positiv omtale, fra catwalks og saloner til spa'er og medier. Vores innovative formler, der er tilsat antioxidanter og rige næringsstoffer er uovertrufne og giver markante resultater. Det er derfor Moroccanoil®, som udelukkende sælges af frisørsaloner, er de foretrukne produkter for både professionelle og forbrugere -- fordi vores produkter ganske enkelt virker.


Vi inviterer dig til at opleve Moroccanoil og se hvordan produkterne bag overskrifterne virker.

Opdagelsen.


Vores historie begyndte, da vores medstifter, Carmen Tal, rejste rundt i Israel. Efter en hårfarvning, der efterlod hendes hår slemt beskadiget, tog en ven hende til en salon, der gav hende en fantastisk oliebehandling. Resultatet var, at hendes hår omgående gennemgik en forvandling fra beskadiget til glansfuldt, glat og medgørligt.

Idag.


Moroccanoil® er blevet en sensation inden for hårplejebranchen, som berømtheder, catwalk-stylister og kvinder verden over har taget til sig. I hjertet af vores succes ligger kvalitet. Vi har gjort Moroccanoil® Treatment perfekt og udvidet sortimentet til at omfatte løsninger til alt, hvad håret måtte behøve. Vores formler efterlader ikke alene håret naturligt glat og glansfuldt, de forbedrer også hårets reelle tilstand for at gøre det stærkere efter hver brug. Vi er stolte over at have skabt en ny hårplejekategori og at forblive unikke inden for vores branche hele tiden, selv når vi vokser.

Moisture Repair Shampoo og Conditioner


Moisture Repair Shampoo og Conditioner er til hår, der er blevet svækket eller beskadiget af kemiske behandlinger og for meget styling med varme. De genopretter hårets styrke ved at tilføre en yderst koncentreret formel, som er rig på antioxiderende arganolie, genopbyggende keratin og fedtsyrer. Begge produkter genopretter elasticitet og fugt i beskadiget hår. Formlerne er sulfat-, fosfat- og parabenefri, så de er bedre for miljøet og hverken udtørrer, bleger eller fjerner farven fra håret.

Restorative Hair Mask


Restorative Hair Mask er en 5-7 min. genopfriskende produkt, som hurtigt genopbygger hår, der trænger til en intens reparation. Dens effektive formel er rig på arganolie og vegetabilsk protein, som hjælper med at styrke og genopbygge hår, der er blevet beskadiget af kemiske behandlinger eller for meget styling med varme. Masken tilfører protein til det svækkede hår, så håret bliver stærkere og smukkere end før.

Moroccanoil Treatment Light


Moroccanoil® Treatment Light’s alsidige, nærende og build-up frie formel kan anvendes som pleje, styling og finish. Den kombineres perfekt med andre produkter og forkorter endda føntørringstiden. Moroccanoil Treatment Light forvandler fuldstændigt håret, idet der er tale om en formel, som bringer mistede proteiner tilbage hvilket styrker håret. Indeholder fedtsyrer, omega-3 olie og vitaminer, der giver håret glans samt antioxidanter, som beskytter håret. Olien absorberes med det samme af håret og udfylder de huller, der er blevet skabt af for meget varme, styling og div. miljøfaktorer.

Moroccanoil Treatment


Moroccanoil® Treatments alsidige, nærende og build-up frie formel kan anvendes som pleje, styling og finish. Den kombineres perfekt med andre produkter og forkorter endda føntørringstiden.

Moroccanoil Treatment forvandler fuldstændigt håret, idet der er tale om en formel, som bringer mistede proteiner tilbage hvilket styrker håret. Indeholder fedtsyrer, omega-3 olie og vitaminer, der giver håret glans samt antioxidanter, som beskytter håret. Olien absorberes med det samme af håret og udfylder de huller, der er blevet skabt af for meget varme, styling og div. miljøfaktorer.

Find os

Addresse: Rimmensgade 3A, 9900 Frederikshavn

Email: annamarie@topeliusklip.dk

Telefon: +45 98 42 2112

Åbningstider

Man tirs tors fred:

Åben fra 08:00 til 16:30

Lørdag: 08:00 til 13:00

Onsdag og søndag: lukket

Sidenavigation

Forside               |          Priser

Produkter          |          Kontakt

Copyright Topelius Klip